O Pasivno

TILEN-PASIVNO

Rodil sem se v Brežicah. Saj ste že slišali za „Brežice, moje mesto“? Majhno mesto na vzhodu Slovenije, ki ga moraš imeti rad, zaradi njegove posebne lege ob dveh rekah, pisane kulturne mešanice njenih prebivalcev, skrivnostnega pečata zgodovine, ki ga zaslutiš v gradu, ki te pozdravi na samem vhodu v mesto in, kdo še ni slišal za brežiški vodovodni stolp…

Tako imam v spominu, da sem večino svojih mladih let dokaj neuspešno iskal smisel in samega sebe znotraj tega mojega mesta. 🙂

Rad sem imel šport in tekmovalnost, se mi pa zdi, da sem težje prenašal poraz in zato nisem zbral dovolj vztrajnosti za kaj več kot dobro uvrstitev na šolskih in morda kakšnem regijskem tekmovanju.

Zelo rad sem tudi risal in zlasti sem bi zelo ustvarjalen pri pripravi „plonkanja“. Mama mi je vedno rekla, da bi se v tem času lahko že vse naučil na pamet.

No, pa mi je le uspelo končati gimnazijo, potem pa nisem imel še nobene prave vizije, zato sem se zaposlil v očetovem podjetju. Podjetništvo, s katerim se je oče ukvarjal, me ni zanimalo, čeprav sem ves čas razmišljal samo o tem, kako bi s čim manj napora zaslužil čim več.

No, roko na srce, to počnem tudi danes. 🙂 In nisem se sploh zavedal, da je to kljub zanikanju, moja skrita podjetniška motivacija.

Družina je moja glavna motivacija

Postopno je v meni dozorela želja po uresničevanju lastne vizije, zato sem se odločil za šolanje ob delu in ga končal, tik preden se je rodil moj prvi sin Liam. Postal sem diplomirani dizajner za notranjo opremo.

Faks mi ni bil toliko pomemben zaradi znanja, kot zato, ker mi je dal zelo pomembno življenjsko iztočnico in spoznanje, da sem vreden toliko, kolikor se sam cenim in da imam vse, kar potrebujem, da lahko uresničim kakršnekoli svoje sanje. In moje sanje so v veliki meri povezane z mojo potrebo in željo po svobodi.

Za neskončno podporo in osebnostno rast se v veliki meri lahko zahvalim ljubezni mojega življanje Vesno, s katero imava danes dva prečudovita sinova. Liam in Noa.

Družina mi pomeni VSE in je edini motivator mojega početja. Želim si, da bi otroci počeli to, kar jih veseli in ne tega, kar bi morali!

Skozi faks sem Spoznal, da obstaja svet izven okvirjev Alplesa, Sveje, Marlesa, Garanta in Gorenja, ki so takrat kraljevali v vseh salonih pohištva po Sloveniji. Težko sem razumel, kako lahko saloni v Sloveniji na razdalji sto metrov, prodajajo isto pohištvo, ob tem pa se proizvajalci pritožujejo, da se dogajajo „dumpingi cen“.

Tako sem počasi zbral dovolj poguma, da sem si upal zakorakati proti svoji svobodi in začeti z uresničevanjem svoje vizije. Ustanovil sem svoje podjetje!

S pomočjo prijatelja Roka, ki danes uspešno vodi stran (Gumer), sem leta 2010 izdelal spletno pohištveno trgovino Opremisidom , ki jo vodim še danes.

Moja vizija je je bila in še vedno je zelo jasna: Pripeljati kvalitetno, drugačno in cenovno dostopno pohištvo . Vedno sem iskren do kupca in ga ne zavajam z namišljenimi popusti.

moja-druzina-tilen

Zakaj SEO svetovanje

tilen-lepo-je-biti-podjetnik

SEO je moja strast, ki me je popolnoma zasvojila skozi bloganje v ZDA. Tam je konkurenca najvišja in samo najkvalitetnejše in dobro optimizirane vsebine se nahajajo na vrhu.

Želel sem si svojo strast deliti tudi z ostalimi.

Lahko rečem, da je SEO optimizacija in vsebinski marketing moja super moč, kjer menim, da lahko veliko dodane vrednosti doprinesem vašemu podjetju. Zaupajo mi priznana slovenska podjetja, kot so Avtokrka, Fabjan estetska kirurgija, Primadent zobozdravstvo in ostali.

Naše podjetje odlikuje izjemna prilagodljivost glede na vaše potrebe in znanje. Lahko je to samo svetovanje ali pa “all Inclusive”, kjer vam v celoti napišemo in optimiziramo vsebino.

S klikom na gumb spodaj lahko rezervirate neobvezujoči 30 minutni telefonski klic, kjer se bomo predvsem spoznali in videli ali in kako lahko pomagamo.