O nas

Sem Tilen Ledić, SEO svetovalec in diplomiran dizajner notranje opreme. Svojo strast do SEO optimizacije, sem želel prenesti tudi na ostale, zato sem ustanovil podjetje Pasivno.

Moja zgodba se je začela leta 2010, ko sem s pomočjo prijatelja Roka, ki danes uspešno vodi stran Gumer, izdelal in ustanovil spletno pohištveno trgovino Opremisidom , ki jo vodim še danes.

Leta 2017 sem po naključju naletel na affiliate marketing, kjer je je misel na pasivni prihodek s pomočjo bloganja hitro zasvojila. V roku dveh let sem uspešno “iz nule” dvignil 3 bloge, ki so generirali več tisoč eur mesečno in jih konec leta 2022 zaradi 100% fokusa v seo svetovanje tudi uspešno prodal. Za dva nedavna sem tudi pisal Case study katere si lahko preberete tukaj:

Tilen Ledić - seo svetovalec

SEO svetovanje | Kvaliteta in transparentnost

Skozi svojo poslovno pot in neprestano vlaganje v znanje sem si nabral neprecenljiva znanja tako na področju optimiziranja spletne trgovine, kakor tudi vsebinske seo optimizacije.

Mojo kvaliteto so prepoznala največja slovenska podjetja, kot so Avtokrka, Emundia, Plastična kirurgija Fabjan, Pharsol Protect, Zobozdravstvo Primadent in številni drugi.

Dodatno sem v sodelovanju z Boštjanom iz Viralen pripravil kvaliteten osnoven SEO tečaj za vsa manjša podjetja, ki si ne morejo privoščiti moje usluge a bi si vseeno želela visokih uvrstitev za svoje najpomembnejše ključne besede. Tečaj povzame najboljše prakse seo optimizacije in vam hkrati prinese ogromno uporabnih nasvetov, ki lahko takoj implementirate.

S klikom na gumb spodaj lahko rezervirate neobvezujoči 30 minutni telefonski klic, kjer se bomo predvsem spoznali in videli ali vam lahko pomagam.