POSEBNA OMEJENA PONUDBA - 50% POPUST NA TEČAJ PASIVNO

PASIVNO TEČAJ

DO DENARJA Z VZTRAJNOSTJO IN OPTIMIZMOM.
BLIŽNJIC NI!

Pozabi na piramide, kriptovalute in ostale neumnosti, ki krožijo po internetu in obljubljajo takojšnje zaslužke. TEH NI! Če pa že so, je za to potrebnega veliko znanja, tveganja in začetnega vložka. Če bi obstajal hiter in takojšni zaslužek, bi vsi bili bogati – je tako?

ZAPOMNI SI – NI LAHKE POTI DO DENARJA!

Sam ponujam nekaj oprijemljivega in ti hkrati pomagam na tvoji poti podjetništva. Ko Blog postaviš in zraste, bo v tvoji 100% lasti in ga lahko kadarkoli prodaš in to ZELO HITRO in ZA DOBRO CENO.

Če si vztrajen in poln optimizma, si na pravem mestu. Pot je nekoliko daljša, vendar:

ko enkrat prideš do prvih 100 €, prideš do naslednjih 1000 € polovico hitreje!

kaj vsebuje tečaj pasivno ?

Ko sem se lotil priprave tečaja, je bil moj namen jasen. Želel sem ponuditi podporo zainteresiranim skozi celoten proces pisanja in ustvarjanja bloga in omogočiti dostopnost tečaja vsakomur oziroma večini.
Tečaj, ki ima ta hip VEČ kot 30 video vsebin

in več kot 7 ur intenzivnega učenja bloganja.

Brezplačni novi tečaji

Dokler si del PASIVNO tečaja, si upravičen do brezplačnih novih tečajev in posodobitev vsebin.

Dostop do zaprtega foruma

v sklopu strani, ki je na voljo članom, narejen na priznani Discord platformi. Forum je namenjen medsebojni pomoči, delitvi izkušenj, podpori in motivaciji pri premagovanju ovir. Dostop do foruma je možen tudi na telefonu v obliki aplikacije tako da si v hipu povezan z nami.

Kaj pravijo tisti, ki so del pasivno tečaja?

“Sama sem imela popolnoma drugačno predstavo o pisanju bloga kot pa spoznavam tukaj. Všeč mi je, da ni samo navaden tečaj, kjer te pustijo da “se znajdeš”, ampak tudi forum, kjer si bomo v pomoč, ko se zatakne.”

Inja Jankovič

“Na bloganje in Tilna sem naletela po naklučju. Ko mi je razložil, kako vse skupaj poteka, mi je dal pošteno misliti. Ker sem še v šoli, imam nekoliko več prostega časa, ki ga s pomočjo bloga, upam, da spremenim v lep zaslužek.”

Mateja Hrastovšek

ZA KOGA TEČAJ NI PRIMEREN

ANGLEŠČINA

Zelo težko ti bo uspelo, če je tvoj pisni angleški jezik zelo slab. Govorna angleščina ni toliko pomembna, dokler ne delaš zraven tudi Youtube posnetkov. Sam imam na primer obupen “ruski naglas” in se moram zelo truditi, da “izgine”. Sem pa (vsaj mislim) zelo dober pri prepoznavanju časov in pri samem pisnem delu. Dodatno se trudim, da je pisni del v ameriškem dialektu in ne angleškem, ki se ga učimo v šoli.

Zelo pomembno

Vso to znanje iz tečaja se lahko implementira tudi v nemško ali francosko govorečih državah, tako da je alternativno tudi OK, če znaš nemško ali francosko. Tam je sicer konkurenca nižja in je verjetno nekoliko težje priti do visokih zaslužkov, zaradi samega volumna iskanja in nižjega plačila oglasnih posrednikov.

Digitalna pismenost

Tečaj zajema tudi tehnični del. Čeprav skušam vse podrobno, postopno in nazorno razložiti, bi lahko manj digitalno pismenim ta del predstavljal problem. Zato v tem primeru svetujem vključitev v program Pasivno Mentor, kjer je v ceni WordPress instalacija z vsemi potrebnimi vtičniki. Dodatno so v ceno vključene tudi mentorske ure, ki so v tem primeru zelo koristne. V veliko podporo pri premagovanju tehničnih ovir je tudi Forum, kjer je možna kadarkoli izmenjava mnenj, vprašanj in podpore.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšna je cena tečaja?

Tečaj je zasnovan tako, da imajo tisti, ki so del njega, dostop do vseh vsebin ki bodo kadarkoli objavljene znotraj tečaja. Dodatno je v sklopu tečaja omogočen dostop do zaprte mastermind skupine, kjer je možno rešiti večino težav, deliti uspehe, se podpirati in spodbujati.

Ob včlanitvi v tečaj Pasivno se plača začetna cena tečaja. Članstvo velja eno leto. Ob izteku leta se lahko članstvo podaljša za bistveno nižjo ceno, kajti večino znanja se pridobi v prvem letu članstva in ni pravično, da ti zopet zaračunam polno ceno.

Cene se bodo najverjetneje v prihodnosti z dodajanjem novih vsebin tudi dvigovale, VENDAR se tvoja cena zaklene ob nakupu in ostane nespremenjena, dokler podaljšuješ letno članstvo.

Nimam veliko računalniškega znanja. Je bloganje lahko zame?

Ko bodo enkrat vsi tehnični izzivi za tabo, ti preostane le to, da dobro raziščeš ključne besede in napišeš dober članek. Bloganje ni programiranje. Na koncu ne bo odločala začetna tehnična podkovanost, ampak vztrajnost in optimistična naravnanost.

Kakšni so zaslužki v bloganju?

Sam sem meseca marca 2021 presegel pomemben mejnik 1000 € v enem mesecu (glej sliko spodaj, ki prikazuje Amazon in Ezoic v mesecu marcu). Meseca junija 2021 sem presegel mejnik 2000 USD, medtem ko do konca leta pričakujem, da bom presegel 3000 – 4000 € mesečnih prihodkov. Poznam ljudi, ki služijo več kot 100000 USD na mesec. Ko enkrat dosežeš prvih 100 € ali USD, gre nato vse skupaj veliko lažje.

Sam sem blog začel pisati aprila 2019. Prvih 100 € sem dosegel septembra 2020. S svojim znanjem, ki ga imam danes verjamem, da bom z drugim blogom, ki ga pišem kot Case Study dosegel vse skupaj veliko hitreje. Na začetku sem zaradi neznanja delal ogromno napak, ki so me stale ogromno časa. To bi želel preprečiti tudi tebi in ti pokazati tisto pravo pot do uspeha.

Če se še nisi prijavil na mojo mailing listo, te vabim, da to storiš na gumbu spodaj: spoznal boš mene in kaj točno sem naredil, da dosegam takšen zaslužek. Hkrati dobiš še darilo ali 2 ali 3 🙂

Koliko časa potrebujem, do omembe vrednega zaslužka?

Priti do prvih 100 € je najtežje. Google te prvih 6 mesecev testira in te z zamikom začne postopoma prikazovati bolje in višje. Sam sem potreboval pri prvi strani skoraj leto in pol, da sem zaslužil 100 € in nato samo še pol leta dodatno do 1000 €. Veliko je odvisno tudi od količine vsebine, ki jo objaviš in kako dobro je opravljen Keyword Research.

Ko enkrat prideš do 100 €, gredo navadno zaslužki eksponentno navzgor. S tečajem in skupino znotraj tečaja ti bomo pomagali, da bo to v najkrajšem možnem času. Če si v dobri niši, a vseeno ne preveč konkurenčni, ti lahko uspe z malo sreče in veliko objavljene vsebine priti v prvem letu tudi do 1000 €.

Bloganje ni programiranje. Na koncu ne bodo odločala začetna tehnična podkovanost, ampak vztrajnost in optimistična naravnanost.

Je kakšno zagotovilo za uspeh?

Nemogoče in nepravično z moje strani bi bilo z gotovostjo obljubljati oziroma zagotavljati tvoj uspeh. Navsezadnje so tu določene stvari, na katere ne moremo vplivati, kot so Google posodobitve, tvoja zagnanost do dela in čas, ki ga boš namenil svojemu blogu. Res pa je, da si z mojo pomočjo in natančnimi navodili občutno bližje uspehu.

Če meni uspeva, zakaj ne bi tudi tebi? Tudi sam sem začel brez vložka in s pridnim vsakodnevnim delom. Razlika je, da sam nisem na začetku vedel, kaj točno delam, medtem ko ti sedaj boš.

Kaj se zgodi, če po plačilu ugotovim, da vse to skupaj ni zame?

Ne skrbi! V kolikor ti tečaj iz kakršnegakoli razloga ne ustreza, ga lahko v 30 dneh od nakupa vrneš. Napiši mi mail s preklicom na info@pasivno.com in ti povrnem kupnino nazaj na Paypal oziroma kreditno kartico.