Pogoji poslovanja

1. NAČINI PLAČILA

STRIPE


Na spletni strani Pasivno.com, lahko Plačilo opravite tudi s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika Stripe.

Pri spletnem plačilu s kartico ne plačate nobenih dodatnih stroškov. Plačilo je mogoče z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® ,Visa, American Express in Discover).

Bodite pozorni, da so vsi podatki pravilni in po kliku na gumb »Oddaj naročilo« bo vaše naročilo procesirano.

Katere podatke je potrebno vnesti?

  • Številka kreditne kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice – prisotne so samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani kartice)
  • Veljavnost (mesec in leto poteka vaše kartice)

Plačilo se izvede in avtorizira v realnem času. Takoj Po uspešnem plačilu prejmete dostop do produkta, za katerega ste se odločili..

2. PREKLIC NAROČNINE

V podjetju Pasivno nam je izjemnega pomena, da vidite vrednost v naših produktih. Naša misija je, da vas v kar največji meri navdušimo nad tem, kar počnemo. V kolikor vam tečaj iz poljubnega razloga ne ustreza, lahko naročnino prekličete v roku 30 dni od nakupu. V tem primeru vam kupnino v celoti.

OPOMBA: Pri programu Mentor, je v ceni osnovna postavitev bloga z vsemi potrebnimi vtičniki in spletno predlogo v vrednosti 350 eur. To se navadno izdela v prvih 14 dneh od vašega naročila. V kolikor se odločite za omenjeni program in ga naknadno želite preklicati bomo omenjeni znesek odbili od končnega vračila, ker je pri tem šlo ogromno našega časa.

O preklicu narocila nas obvestite na info@pasivno.com. Vračilo kupnine boste prejeli v najkrajšem možnem času oziroma ne kasneje kot v nekaj delovnih dneh od prejema sporočila.