Pasivno mentor

PASIVNO MENTOR

ZA VSE, KI POTREBUJEJO
ŠE STOPNIČKO VEČ

Vsi tisti, ki bi želeli pomoč v obliki osebnega mentoriranja in na splošno podrobnejšega spremljanja svojega napredka z moje strani celotno leto, se lahko vključite v program Pasivno mentor.

Nekaterim bo lahko sam tehnični del predstavljal kar nekaj preganjavic in sivih las. Prav tako se boste skozi leto morda spraševali ali ste na pravi poti in kje so tiste skrite napake, ki jih ne vidite. Vem, ker sem podobno pot prehodil sam.

Program Pasivno Mentor je v tem primeru odlična rešitev za vas in je zasnovan podobno kot hiša na ključ.

PASIVNO MENTOR TRAJA 1 LETO, nato samodejno prestopite v program Pasivno Tečaj.

kaj prejmem, če se odločim za pasivno mentor?

Pasivno Mentor je nadgradnja programa Pasivno Tečaj, zato seveda prejmete vse kar že v osnovi tečaj ponuja:
Tečaj, ki ima ta hip VEČ kot 30 video vsebin

in več kot 7 ur intenzivnega učenja bloganja.

Brezplačni novi tečaji

Dokler si del PASIVNO tečaja, si upravičen do brezplačnih novih tečajev in posodobitev vsebin.

Dostop do zaprtega foruma

v sklopu strani, ki je na voljo članom, narejene na priznani Discourse platformi. Forum je namenjen medsebojni pomoči, delitvi izkušenj, podpori in motivaciji pri premagovanju ovir. Dostop do foruma je možen tudi na telefonu. Lahko ga s pomočjo aplikacije enostavno prilepiš na zaslon svojega telefona in si v hipu povezan z nami.

DODATNI BONUSI, KI JIH PREJMEJO ČLANI pasivno mentor:

bONUS 1

Uvodni 30 minutni pogovor, kjer pojasnim, kako bo mentoriranje potekalo in se pogovorimo o tematiki, ki jo nameravate izbrati in preveriva njeno konkurenčnost. Poizkusiva določiti naslov prvega članka, ki ga ob prvi redni uri tudi pregledava.

Vrednost: 30 €

bONUS 2

Začetna instalacija bloga in ureditev vseh tehničnih stvari, kot so: instalacija spletne predloge, vtičnikov, itd. Mentoriranec priskrbi dostop do gostovanja in kreira logotip (predstavljeno v sklopu tečaja).

Vrednost: 350 €

bONUS 3

Poleg redne sprotne pomoči na forumu, mentoriranec prejme še 4 ZASEBNE 1/1 MENTORSKE URICE z mentorjem, da pregledata njegovo stran in napredek.

Vrednost: 240 €

Okviren potek srečanja v sklopu BONUSA 3:

1 ura v 1. mesecu včlanitve

Preverijo se ključne besede za prvih 20 – 30 člankov in preveri ustreznost ocene konkurence, o kateri mentoriranec piše. Preveri se, kako je mentoriranec napisal svoj prvi članek in kaj je potrebno izboljšati. Vključena je tudi skrb mentorja za to, da po prvem članku roboti začnejo indexirat in prikazovat v iskalniku na novo ustanovljeni blog.

1 ura v 3. mesecu

Preverja se vsebina, količina napisanih člankov in kako so povezani v celoto. Preverjajo se tudi planirani članki. Mentor je na razpolago za odgovore na vsa vprašanja v zvezi z blogom.

1 ura v 7. mesecu

Analizira se obisk v GSC, ki bi v tem trenutku moral že naraščati. V kolikor je le ta dovolj velik, se naredi plan monetizacije. Preveri se najbolj ustrezen pristop z namenom, da se pride čim prej do zaslužka. Preveri se tudi kakovost arhitekture strani in morebitna potreba po izboljšanju.

1 ura v 11. mesecu

Poglobimo se v načine, kako povečati konverzije na najpomembnejših člankih in s tem povečati prihodek. Preverimo, kje mentoriranec dosega avtoriteto v očeh Googla in naredimo načrt za naslednje leto. Mentor je na razpolago za vprašanja, ki so se nabrala od zadnje svetovalne ure.

Kaj pravijo tisti, ki so že del mentor tečaja?

“Sama sem imela popolnoma drugačno predstavo o pisanju bloga, kot pa spoznavam tukaj. Všeč mi je, da ni samo navaden tečaj, kjer te pustijo da “se znajdeš”, ampak tudi forum, kjer si bomo v pomoč, ko se zatakne.”

Inja Jankovič

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšna je cena tečaja?

Kot si že opazil, se program Mentor razlikuje po količini zasebnih ur z mentorjem in pomoči pri sami instalaciji in tehnični vzpostavitvi bloga, kar je lahko za nekoga nekoliko bolj zahteven izziv.

Tako kot pri Tečaju Pasivno, imaš tudi v tem primeru dostop do vseh vsebin, ki bodo kadarkoli objavljene znotraj programa. Prav tako prejmeš dostop do zaprte mastermind skupine, kjer lahko rešiš večino svojih splošnih težav in tudi dobiš podporo in spodbudo za delo.

Program Mentor traja samo 1 leto, nato ob podaljšanju plačaš enako pavšalno vsoto, kot bi jo, če bi bil del Tečaja Pasivno. Tvoja cena se ob nakupu zaklene in ostane nespremenjena, dokler podaljšuješ članstvo, ne glede na morebiten dvig cen tečaja v prihodnosti.

Ceno tečaja lahko preveriš na spodnjem gumbu.

Zakaj traja Pasivno Mentor samo 1 leto?

Menim, da po 1 letu ni več potrebe po tako obsežnem mentoriranju, zato se mi ne zdi pravično, da me plačuješ. Znotraj tečaja bo na voljo dokup dodatnih mentorskih ur, v kolikor boš menil, da jih potrebuješ oziroma želiš potrditev, da delaš pravilno.

Zakaj bi se odločil za program Pasivno Mentor, če obstaja Forum znotraj tečaja?

  1. V bloganju navadno ne izdajamo in javno pišemo URL-jev svojih blogov, ker obstaja možnost, da nas kdo posnema in s tem ustvarja direktno konkurenco. Predvsem, ko je stran še zelo “mlada” in brez avtoritete. Ko se pogovarjamo s člani v zaprti skupini, navadno omenimo nišo, v kateri smo ali splošen problem, vendar prikrijemo direkten naslov strani. Tudi pri niši navadno posplošimo. Primer: ne rečemo, da imamo blog o mačkah, ampak o živalih. Čeprav menim, da v majhni skupini kot je Pasivno ne bomo priča težavam kot so kopiranje vsebine, vendar je to le nekaj, za kar zelo trdo garate in previdnost ni odveč.
  2. Mentoriranje je namenjeno samo tvoji strani. Mentor dobi dostop do WordPressa, analyticsa in GSC, da lahko pred srečanjem analizira tvojo stran. Na ta način se pripravi na srečanje, da potem lahko skupaj naredita plan izboljšanja strani. Tvoja stran se s strani mentorja NIKOLI ne omenja javno, zaradi prej omenjenih zlorab.

Boš v programu Pasivno Mentor delil nekaj, kar bo VEČ od programa Pasivno Tečaj?

Ne. Vse kar predavam v Pasivno Tečaj, bo tudi implementirano skozi mentorski program. Razlika je le v tem, da se v programu Pasivno Mentor lahko posvetim izključno tvoji strani in ti pomagam pri vseh tvojih tehničnih ovirah.

Pomeni osnovna instalacija, da mi urediš tudi dizajn bloga?

Ne. Na blog se na-sname zelo hitra premium spletna predloga, ki je drugače plačljiva, vendar bo zate BREZPLAČNA. Osnovno instalacijo bloga sam še danes uporabljam in nisem prav nič vizualno “zanimivega” naredil na naslovni strani. Vizualne izboljšave, naslovni bannerji v večini upočasnjujejo stran, zato jih NE priporočam, dokler točno ne veš, kaj delaš. Sam dizajn priporočam, ko blog preseže nekaj 10000 obiskovalcev in bo to predstavljalo dodano vrednost in ne strošek.

Ali sem upravičen do nasvetov za vse tehnične probleme skozi celotno leto?

Ne. Tehnične stvari se nanašajo na začetno instalacijo Wordpresa, instalacijo vtičnikov in spletne predloge. Po objavljenem prvem članku, tudi objavimo Sitemap in verificiramo stran Googlu. V kolikor bodo kakršnekoli druge tehnične zahteve naknadno, jih poskušaj najprej rešiti v okviru skupine, kjer boš dobil lahko tudi priporočila oz. nasvete za določen problem. V kolikor ne uspeš najti rešitve, lahko poiščeš pomoč kje drugje v Sloveniji, Fiver-ju ali Upwork platformi.

Kaj se zgodi, če po plačilu ugotovim, da vse to skupaj ni zame?

Ne skrbi! V kolikor ti tečaj iz kakršnegakoli razloga ne ustreza, ga lahko v 30 dneh od nakupa vrneš. Napišeš mail na info@pasivno.com, s katerim prekličeš svojo udeležbo na tečaju in dobiš povrnjeno kupnino na Paypal oziroma kreditno kartico.

OPOMBA: V primeru, da je v 30 dneh že izdelan tvoj blog in pripravljen za tvoje nadaljno objavljanje, se od končnega zneska odbije 350 eur za vložen čas, ki je bil potreben za izdelavo bloga.